top of page

Over ons

Finding Inspiration in Every Turn

Vorig jaar mei werd De Thuisborrel Club in het leven geroepen om cocktailbars een hart onder de riem te steken. Dit initiatief bleek zo’n succes dat wij besloten verder te gaan met het samenstellen van de boxen.

De cocktailboxen bevatten alle benodigdheden voor een mooie borrelavond thuis: van receptenkaartjes en ingrediënten voor het maken van de cocktails tot tutorials van de deelnemende barsgeheel verzorgd door de bartenders van de deelnemende bars.

Our Story

In mei 2020 is De Thuisborrel Club ontstaan, omdat de Nederlandse horeca in maart 2020 genoodzaakt werd om zijn deuren te sluiten vanwege COVID-19. Onze passie voor horeca is een van de drijfveren geweest om het initiatief "De Thuisborrel Club" op te zetten. De cocktailboxen bleken een gigantisch succes, waarna wij besloten om dit initiatief door te zetten. Verschillende editie's volgden en een ware community van Thuisborrelaars is ontstaan! 

Naast het steunen van de horeca, heeft De Thuisborrel Club ook een ander doel: het zijn van een platform voor cocktailliefhebbers en zo awareness creëren voor de cocktail industrie. 

Ontstaan van - 

passie voor de horeca

Covid-19

Purpose ons doel? - Platform voor cocktailliefhebbers en awareness creëren voor de cocktail industry. 

ontstaan in mei

Voor wie bedoel

Meet The Team

Meet the team

bottom of page