top of page

De Thuisborrel Club
Edities

In mei 2020 lanceerden wij de eerste editie van De Thuisborrel Club met als doel om de Nederlandse bars te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Na het enorme succes van de eerste editie volgden al snel meerdere edities in samenwerking met bekende bars. Samen bundelen ze hun krachten om heel Nederland kennis te laten maken met de spraakmakende cocktailscene. Ben jij benieuwd welke edities er zijn en wat voor boxen er op je staan te wachten? Lees dan snel verder!

The Conscious Edition

Cocktails zijn populairder dan ooit, dat kunnen wij van De Thuisborrel Club
beamen! Liefhebbers staan wel steeds vaker stil bij de hoeveelheid alcohol die ze
drinken en denken daar bewust over na. Ook wij vinden dit belangrijk en daarom
hebben we in samenwerking met oneUNIT, een initiatief van SpiritsNL. een cocktailbox samengesteld met minder alcohol. Per cocktail slechts één unit in plaats van meerdere, wat
normaliter gangbaar is. 

Klik op de button om te zien welke ingrediënten je nodig hebt:

IMG_5777.JPG

The Luxury Hotel Bar Edition

In samenwerking met de meest luxe hotel bars uit Amsterdam presenteren wij jullie onze meest hoogstaande editie tot nu toe. Samen met de welbekende bars: Amstel Bar, Taiko, Twenty Seven Bar en Vault bar geniet jij van de meest luxe cocktails at home. 

Klik op de button om te zien welke ingrediënten je nodig hebt:

IMG_2909 (3).JPG

The Holiday Edition

Heb je iets te vieren? Een groot of klein feest? Met onze Holiday Edition-box zet jij zonder moeite de meest feestelijke cocktails op tafel. Deze box is samengesteld in samenwerking met bekende bars uit heel Nederland, zoals Super Lyan, The Tailor, Twenty Third Bar, Calaboose, Bricks "Hooch & Brew", Mr. Smith en 22 Bar, dus succes verzekerd! Leer meer over het maken van cocktails en waag je in de spannende Nederlandse cocktailscene.    

Klik op de button om te zien welke ingrediënten je nodig hebt:

DTBC_IMG_0270.jpg
bottom of page