De feestdagen vier je met De Thuisborrel Club

Bijgewerkt op: 20 dec. 2021

Of je de feestdagen nou doorbrengt met je gezin, familie of vrienden, over één ding hoef je niet meer na te denken en dat is het welkomstdrankje. Met de cocktailboxen van De Thuisborrel Club, heb je in een handomdraai de lekkerste cocktails op tafel staan. Een berry blazer anyone?


In de winter keren we allemaal wat meer in onszelf, maar niet voordat we nog één keer alle glits & glam tevoorschijn hebben gehaald. De feestkleding kan aan, de kerstbroden kunnen op tafel en de glazen volgeschonken!


Waarschuwing voor overtrokken vrolijkheid

Onze kerstdagen waren niet altijd zo uitbundig als de meesten het in de 21e eeuw vieren en culinair historicus Lizet Kruyff weet daar alles van. “Onze huidige kersttraditie is vooral gestoeld op de Duits-Engelse victoriaanse traditie waarbij meer gangen op tafel kwamen dan bij een gewone maaltijd”, legt ze uit. “Ook toen kwam familie samen en werden vrienden uitgenodigd die anders alleen zouden zijn. Steeds vaker werd er gedanst, wat eigenlijk strijdig was met de ingetogen en sobere kerstsfeer met kerkelijke achtergrond. In etiquetteboekjes van honderd jaar geleden staan waarschuwingen tegen al die overtrokken vrolijkheid." Inmiddels is de uit volle borst zingende dronken oom geen uitzondering meer en wordt Kerst in veel huizen uitbundig gevierd met volle tafels. Het gourmetstel en de Viennetta-ijstaart mogen weer opgediend en de sterretjes kunnen weer uit de kast, maar niet voordat alle gasten zijn verwelkomd met een heerlijke cocktail!


The Holiday Edition: cocktails voor de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen verkoopt De Thuisborrel Club The Holiday Edition. Deze cocktailbox bestaat uit ingrediënten voor acht cocktails die zijn samengesteld door bekende Nederlandse bars, zoals Super Lyan, The Tailor, Twenty Third Bar, Calaboose, Bricks "Hooch & Brew", Mr. Smith en 22 Bar. Alles wat je nodig hebt voor een lekker welkomstdrankje zit in het pakket. Drink je zelf, of je gasten, weinig alcohol? Geen probleem. Kies dan voor The Conscious Edition. Voor bedrijven of mensen die nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeau, zijn onze ready-to-drink-cocktails een aanrader. Deze classics zijn alvast voor je klaargemaakt en zitten in een leuk flesje. Extra voordeel: de ready-to-drink-cocktails zijn te personaliseren met een eigen waxzegel of etiket.


Laat iedereen weten dat jij voor de drankjes zorgt en leun lekker achterover tot kerstavond of oud en nieuw. Het enige dat jij hoeft te doen is bestellen, het pakket aannemen of ophalen en doen alsof je heel goed weet hoe je een cocktail shaket.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven