top of page

De Thuisborrel Club lanceert ready-to-drink-cocktails

Bijgewerkt op: 20 dec. 2021

Jullie kennen De Thuisborrel Club van onze cocktailboxen, gevuld met de beste ingrediënten voor de lekkerste cocktails. Maar voor wie (nog) meer gemak wenst, zijn vanaf nu drie ready-to-drink-cocktails verkrijgbaar.Gepersonaliseerd cadeau

Met de ready-to-drink-cocktails heb je in een handomdraai jouw favoriete cocktail voor je staan. IJs in een glas, de cocktail uitschenken en genieten maar! De gemakkelijke cocktails zijn ideaal voor de vrijdagmiddag- of kerstborrel of als (relatie)geschenk en verkrijgbaar in luxe giftpack, met chic label of unieke waxzegel. Bestel je 25 of meer cocktails? Dan kun je ze naar eigen smaak personaliseren.


De klassiekers

Het ready-to-drink-assortiment bestaat uit drie klassiekers die stuk voor stuk onmisbaar zijn op een goede borrel: de old fashioned, daiquiri en negroni.


Old fashioned, de zesty Amerikaan

Whiskey, suiker, ijs en Angosturabitters, meer was er niet voor nodig om een van de oudste en bekendste cocktails te worden. De naam old fashioned refereerde sinds begin 1800 voornamelijk naar een mixdrankje van bruine gedistilleerde drank met suiker, water en bitters, maar uiteindelijk, ergens in 1880, kreeg whiskey een vaste plek op de ingrediëntenlijst. De cocktail maakte een ware revival door de serie Mad Men, waar de cocktail de favoriete drank was van Don Draper.


Daiquiri, de zoetzure Cubaan

Deze klassieker staat voor de heilige drie-eenheid van Caribische cocktails: rum, limoen en suiker. De combinatie is al zo oud als er rum, limoenen en suiker zijn, maar specifiek de daiquiri ontstond rond 1900 in een bar genaamd Venus in Santiago, Cuba. Met zegt door een Amerikaanse expat die zonder gin kwam te zitten, maar het is waarschijnlijker dat de cocktail is ontstaan door een overvloed aan limoenen.


Negroni, de bitterzoete Italiaan

De negroni is in 1919 ontstaan in Florence, Italië, waar graaf Camillo Negroni een americano bestelde, een toentertijd populaire cocktail. ‘Máár’, zo verzocht de graaf barman Fosco Scarselli, ‘graag wat sterker.’ Scarselli verving het sodawater met gin en maakte de eerste negroni, bestaande uit gelijke delen Campari, zoete vermouth en gin. Dit viel niet alleen in de smaak bij graaf Negroni, want de nieuwe cocktail werd al snel heel populair.


Bestel jouw old fashioned, daiquiri of negroni voor je verjaardag, het afscheid van die ene leuke collega, als cadeau of als bedankje. De ready-to-drink-cocktails zijn ready for anything!44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page