top of page

De lekkerste koningsdagcocktails zitten in onze Kingsday Edition!

Het leukste huisfeestje is bij jou dit jaar, want met de cocktails uit onze speciale cocktailbox The Kingsday Edition staan in een handomdraai de beste oranje cocktails op tafel.


Speciaal voor Koningsdag selecteerde De Thuisborrel Club vier oranje topcocktails van cocktailbars The Taylor, Bar Feijoa en Amstel Bar: de Beetje D.O.M., De Wallen, Golden Hour en Queens Cup.


Alle ingrediënten in een box

In The Kingsday Edition zitten alle ingrediënten voor een gezellige dag en avond, helemaal in Nederlandse sfeer, want veel van de ingrediënten komen van Hollandse bodem. Zoals de likeuren van Wynand Fockink.


The Taylor creëerde speciaal voor Koningsdag de cocktails Beetje D.O.M., met korenwijn en vrijmetselaarlikeur, en de Queens Cup, met Aperol en bitterkoekjeslikeur. In Golden Hour van Bar Feijoa zit Aperol en Martini Bianco en in De Wallen van Amstel Bar gaat Disaronno en gin. Allemaal topingrediënten voor een topkoningsdag! Het enige dat je zelf in huis hoeft te halen is verse passievrucht en sinaasappel en zorgen dat je genoeg ijsblokjes in de vriezer hebt liggen. Knal speciaal voor Willem die boxen open en proost op Oranje met vrienden en familie.


Bestel hier The Kingsday Edition van De Thuisborrel Club.
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page