top of page

Op stand shaken met de nieuwste editie van de Thuisborrel Club: The Luxury Hotel Bar Edition

Bijgewerkt op: 20 dec. 2021

Staat er een cocktailparty op de planning en wil je je gasten eens iets anders voorschotelen dan een standaard mojito of margarita? Of heb je gewoon zin om te shaken alsof je leven ervan afhangt, maar ontbreekt het je aan kennis en inspiratie? Pas de problème, The Luxury Hotel Bar Edition van De Thuisborrel Club garandeert een heerlijk avondje gevuld met unieke cocktails en entertainment.

The Luxury Bar Edition De Thuisborrel Club is in het leven geroepen om (cocktail)bars een hart onder te riem te steken. Na een eerste succesvolle editie, die plaatsvond in het weekend van 22 en 23 mei 2020, is het tijd voor een nieuwe editie in een iets ander, maar minstens net zo leuk jasje: The Luxury Hotel Bar Edition. De naam zegt het al; deze editie wordt gedomineerd door vier hotelbars die allen deel uitmaken van Amsterdams’ finest en meest luxueuze vijfsterrenhotels. Anders dan de vorige keer, draait het nu vooral om de kennis die de bars met je delen en het ontwikkelen van je shake-skills.

De deelnemende bars zijn: The Vault Bar van het Waldorf Astoria, Amstel Bar van het Amstel Hotel, TwentySeven Bar van het gelijknamige boutiquehotel Hotel Twenty Seven en Bar Taiko van het Conservatorium Hotel.

De thuisborrel-box De cocktailboxen zijn doorlopend te bestellen en te gebruiken op een tijdstip naar keuze. Een zomerse BBQ, een vriendenweekend of gewoon omdat het buiten keihard regent en het binnen gezelliger is – de Thuisborrel Club cocktailbox staat garant voor een geslaagde avond vol overheerlijke cocktails, workshops en tutorials.

Er is rekening gehouden met de bewuste drinker nu minder alcohol drinken on trend is; de box bevat namelijk ook twee - fris en fruitige en vooral net zo lekkere - non-alcoholische cocktails. Niet per se een shake-talent? Geen probleem, bij elke cocktail komt een tutorial waarin de bartenders alles haarfijn uitleggen. Deze tutorials ontvang je via de mail zodra de bestelling is afgerond. Zorg jij voor je eigen shake-gerei en prettig gezelschap, dan zorgen wij voor de rest.

Klaar voor een avondje zorgeloos borrelen? De cocktailboxen zijn te bestellen via deze link.

6 weergaven0 opmerkingen
bottom of page