De Thuisborrel Club
Edities

In mei 2020 lanceerden wij onze eerste editie van De Thuisborrel Club met als doel om de Nederlandse bars te ondersteunen tijdens de crisis #supportyourlocals. Na het daverende succes van de eerste editie volgde er al snel meerdere edities in samenwerkingen met bekende bars. Samen bundelen ze hun krachten om heel Nederland kennis te laten maken met de spraakmakende cocktail scene. Ben jij benieuwd welke edities er zijn en wat voor boxen er op je staan te wachten? Lees dan snel verder!

The Luxury Hotel Bar Edition

In samenwerking met de meest luxe hotel bars uit Amsterdam presenteren wij jullie onze meest hoogstaande editie tot nu toe. Samen met de welbekende bars: Amstel Bar, Taiko, Twenty Seven Bar en Vault bar geniet jij van de meest luxe cocktails at home. 

Klik hier om te zien welke ingrediënten je nodig hebt. 

IMG_2909 (3).JPG

The Holiday Edition

Is het tijd voor feestje of heb je iets kleins te vieren? Met onze Holiday Edition box zet jij zonder moeite de meest feestelijke cocktails op tafel! In samenwerking met bekende bars uit heel Nederland, zoals: Super Lyan, The Tailor, Okura, Calaboose, BRICKS "Hooch & Brew", Mr. Smith & Twenty Two Cocktail Bar ben jij de bartender van elk feestje of gelegenheid. Leer meer over het maken van cocktails en waag je in de wereld van de beste bartenders van Nederland.

Klik hier om te zien welke ingrediënten je nodig hebt.

DTBC_IMG_0270.jpg